Güncel

10 Temmuz 2017 Pazartesi

Knight Online Kolay Seviye Atlama

KNIGHT ONLINE AMACI
knight online amacı
Knight Online bir MMORPG oyunudur. Eskiden beri oynanan bir savaş oyunu olup asıl amacı National Pointtir (NP) . National Point Ardream , Ronarkland Base  ve Colony  Zone adi verilen 3 farklı haritada adam keserek kazanılır . Bu haritalara girebilmek için belli bir seviye gerekmektedir .


SEVİYE NASIL KASILIR ?

Knight onlinede seviye kasmanın ne kadar önemli olduğunu anlatmaya gerek yok. seviye kasarken, hangi seviyede nerede ve nasıl seviye atlanır aşağıdan takip edebilirsiniz
1-35 Seviye arası Maradon hızlı ve kolay seviye atlamamızı sağlayacak yerler :
 1-4 Seviye arası bandicootlarda çok hızlı ve kolay geliştirebilirsiniz .
 4-12 Seviye arası kecoon ailesiyle seviye atlamak çok akıllıca olur bunlar bize +3 ile +7 arası düşük seviye silah kaynağı sağlayacaktır .
12-18 Seviye arası Werewolflara geçmemiz gerekmektedir Werewolflar bize +6 ile +8 orta düzey silah kaynağı olacaktır buda Maradondaki mobları çok daha rahat kesmemizi sağlayacaktır.
18-24 Seviye arası Scorpion ailesidir az hasar verirler çok kolay ölürler ve partiyle çok kolay kesilip daha fazla tecrübe puanı elde etmemizi sağlayacaktır.
24-35 Seviye arası Smirdon ailesi en ideali olacaktır çok fazla tecrübe puanı verip bizi 35 Seviye yapacaktır .
35-59 Seviye Arası El Morad / Luferson Castle adı verilen 2. Haritamıza geçip tecrübe puanı kasmaya devam edeceğiz.
35-40 Seviye arasın da Skeleton ailesi bizi hızlı bir tecrübe puanı ve para kaynağı olacaktır. Düşen eşyalar safir opal ve kristaldir bunlar Satıcıya sırasıyla 200-100-50 K şeklinde satılmaktadır. (Towndan görevleri alınıp yapılırsa daha fazla tecrübe puanı ve zırh imkanı sunacaktır.)

knight online level kasma

40-45 Seviye arası Saber tooth ailesi bize çok güzel bir tecrübe puanı imkanı sunacaktır . (Towndan görevleri alınıp yapılırsa daha fazla tecrübe puanı ve zırh imkanı sunacaktır.)
45-55 Seviye arası tercihim Apedir çok fazla tecrübe puanı verir ve kolay kesilir az hasar verir bunun yanı sıra deruvish ve apostle vardır. Deruvish bize  yüksek klasmanda eşyalar verir ve işimize ilerde çok yaracaktır. Apostle de cok daha fazla tecrübe puanı verir ama çok zor ölmektedir ve kötü bir yanı da kullanmayacağımız yüksek sınıf eşyalar verir.
55-60 Seviye arası Harpy ailesi bizi güzel bir tecrübe puanı imkanı tanıyacaktır.
60-83 Seviye Arası Eslant adi verilen 3.Haritamıza geçip tecrübe puanı kasmaya devam edeceğiz.
60-83 Seviye arası isterseniz görevleri ve yapmanızı istediğiniz yerlerde tecrübe puanı elde edebilirsiniz ayriyeten çok bir olanak yoktur Parti şeklinde kesilmesi gerek moblar vardır bunlardan en fazla tecrübe puanı verenlerin sıralaması
Boroo , Titan , Paramun ve Brahmandır asıl ilerlememiz gereken yerler bunlardır.